T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / TUZLA - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bugün, Türkiye’nin kurtuluşunun simgesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu ve başarısı için her zaman yanlarında olacağız. Nice bayramlara!

 

Çocukların neşesi, umudumuzdur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor, çocuklarımızın geleceğe ışık tutmaya devam etmesini diliyorum. Her çocuk özeldir, her çocuk değerlidir.

Bir klasik haline gelen başarılı bir törenin ardından okul pozumuzla bu güzel günü geride bırakıyoruz.Evet birlikte her zaman olduğu gibi güzel bir iş çıkardık.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize,tören komisyonumuza,tören koordinasyonunu sağlayan Erdem Akkaya’ya ve sayın müdürümüz Recep Korkmaz’a teşekkür ederiz.Ve bugün bir kez daha geleceğimizin güvencesi olan tüm çocukları sevgiyle selamlıyoruz ,nice mutlu bayramlar diliyoruz.En güzel günler sizin olsun.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 13:43 - Görüntülenme: 38
  Beğen | 0  kişi beğendi