T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / TUZLA - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Telefon
0216 674 60 81
Belgegeçer
0
WEB
https://fatihsultanmehmet.meb.k12.tr
Adres
ŞİFA MAH. ZAFER CAD. NO 43 TUZLA / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; bilgi toplumun gerektirdiği şekilde ilgi ve becerilerle donanmış, problem çözme yeteneği gelişmiş, mantıklı düşünebilen, girişimci, okuyan, araştıran, sorgulayan, yaratıcı düşünceye sahip, öğrenmeyi hayatının her alanında davranış haline getirmiş, aynı zamanda milli kültür ve değerlerine bağlı, evrensel ahlak ilkelerine sahip, öz saygısı ve özgüveni yüksek, duyarlı ve sorumluluk sahibi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, ülke geleceğine katkıda bulunabilecek sağlıklı, mutlu, barışçıl ve yenilikçi bireyler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, fikri hür,vicdanı hür, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda ülke geleceğine katkıda bulunabilecek yaratıcı fikirler geliştirebilen, öz güveni gelişmiş aynı zamanda da saygılı, hoşgörülü, çevresine ve insanlara duyarlı, sorumluluk sahibi, edepli ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :29
Öğrenci :944
Derslik :22
Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
09:00 - 14:40
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Pansiyon Bilgileri
Yok
Ulaşım
Şifa Mahallesi yazan tüm toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz. Okulumuz Gümüşpınar Camii ve Şifa Polis Karakoluna yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine yaklaşık 2 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır